VÅRA TJÄNSTER

Hantering av felanmälningar

Foto: Förnamn Efternamn

Foto: Jensen

Våra drifttekniker åtgärdar eventuella fel vid fasta ronderingar. Fel som behöver åtgärdas mellan två ronderingar kan anmälas via vårt formulär för felanmälan eller direkt via telefon. Enklare fel åtgärdas i regel inom ett dygn. Vid akuta ärenden kan du anlita vår jourtjänst som rycker ut även utanför kontorstid.

Tillsyn och skötsel

Foto: Förnamn Efternamn

Foto: Jensen

Jensen Drift & Underhåll tar hand om den löpande driften och underhållet av din fastighet med ronderingar på bestämda tider. Varje fastighet får en bestämd driftstekniker som ansvarar för skötseln av fastigheten. Din drifttekniker hjälper dig också att göra en förebyggande drift- och underhållsplan så att du kan planera framtida större reparationer och investeringar.

Kompetenta hantverkare

Hantverk

Foto: Cultura Creative/Johnér

Det kan bli dyrt att välja fel hantverkare. I det här exemplet valdes en okunnig hantverkare som bilade av bärande armeringsstag. Vi utför besiktningar med godkända startintyg och vi anlitar endast dokumenterat kunniga hantverkare.

Skötsel av mark och trädgård

Garden

Foto: Jensen

Vill du ha en välskött trädgård utan bekymmer? Våra trädgårdsmästare hjälper till med goda råd och med att skapa en vacker trädgård. De tar hand om plantering, beskärning av träd och buskar, gräsklippning, rensning av ogräs och allt annat som behövs för att hålla trädgården i gott skick. Vi kan även ta hand om snöröjning när det behövs.

Reparationer och ombyggnader

reparationer

Foto: Tomaz Lundstedt

För flera av våra uppdragsgivare har vi utfört olika slags byggprojekt som stambyten, takomläggningar, byte av sophanteringssystem, byte av värmecentral samt ombyggnad av tvättstuga för att nämna några exempel. Vi kan ta ansvar för de flesta ombyggnader och reparationer som kan förekomma i en fastighet. Fråga oss gärna om en offert. Och behöver du hjälp med exempelvis VVS- och elarbeten förmedlar vi kontakten med duktiga yrkesmän ur vårt nätverk. Till vettiga priser.

Förebyggande planering

Foto: Jensen

Foto: Jensen

Vi gör en drift- och underhållsplan för husets tekniska förvaltning. Med skötselrutiner och budgetunderlag drivs fastigheten kostnadseffektivt med god avkastning och trivsel för de boende som mål. Vi kan också göra en långsiktig underhållsplan där kommande nödvändiga större reparationer och ombyggnader planeras in med målet att undvika kostsamma överraskningar och bevara husets värde för framtiden.

Hantering av fuktskador

Fuktskador

Foto: Jensen

Fukt kan orsaka omfattande skador på din fastighet om den inte upptäcks i tid. Det är viktigt med regelbunden översyn av fasaderna så att fukten inte kryper ner i väggarna. Vi utför besiktningar och hanterar eventuella fuktskador.

Takbesiktning

Takbesiktning

Foto: Jensen

En sträng vinter eller en hård storm kan åstadkomma stor skada på taket. Vi rekommenderar kontinuerliga besiktningar av taket. Det spar både bekymmer och kostnader.

Badrumsrenoveringar

badrum1

Foto: Jensen

Vi tar hand om renovering av badrum för enstaka lägenhet eller hela fastigheter. Allt från standard- till lyxrenovering. Be oss om en offert.

Stämmoordförande

Claes Grafström

Foto: Jensen

Vill din bostadsrättsförening ha en extern mötesordförande vid årsstämman? Kontakta då Claes Grafström på claes.grafstrom@telia.com eller 070 8622800. Claes är ordförande i Brf Emanuel 15 på Swedenborgsgatan 15A-B och har anlitats under fem års tid som stämmoordförande av Brf Stören 19 vars ordförande Jan Friberg kan ge närmare referenser: office@zoomtrading.se.